April 2021

Insights har 1-års fødselsdag 🥳

For præcis et år siden lancerede vi Insights by Tjek. Her kan man få indsigter i ugens tilbudsaviser og tilbud historisk set og hvad folk efterspørger.

På kun et år har over 30 kunder tilmeldt sig som fx Dagrofa, Salling Group, ALDI, Danish Crown, Dr. Oetker, Pågen, Colgate og Nestle. Vi er super glade for tilliden og vi gør vores bedste for at gøre data og produktet endnu bedre.


Incito

STARK

Mere end hver 10'ende tilbudsavis, der åbnes i eTilbudsavis, er nu en Incito 📈

STARK bygger en prof tilbudsavis 🔨

STARK, Encode, Marketsquare og Tjek har bygget sammen. Læs mere her.

Samarbejde med Encode

Med Encode kan man nu hurtigt eksportere sine tilbud til Incito. Vi ønsker nemlig, at I kan udnytte jeres eksisterende systemer. Tjek også Encode's debatindlæg om den digitale tilbudsavis.

Coop med adaptiv grid engine

Coop er de første, der satsede på Incito for år siden. Nu har de taget skridtet videre med et makeover af deres tilbudsaviser med en såkaldt adaptiv grid engine. Hver sektion tilpasser sig tilbuddenes billeder for at skabe den bedste version. Flere tilbud vises dermed samtidigt. Se forskellen her:

Coop

Elgiganten har takket nej til den fysiske tilbudsavis og valgt Incito som erstatning

"Den første version af Elgigantens digitale tilbudsavis var – ganske enkelt – en PDF-version af den fysiske tilbudsavis, men det blev hurtigt tydeligt, at både teknologien og forbrugerne var modne til en mere dynamisk version. Version 2.0 af den digitale tilbudsavis blev derfor en mere agil udgave, som gav flere muligheder for personalisering og dynamisk indhold, og som samtidig fjernede en række processer, der førhen blev håndteret manuelt."


Åbningstider i eTilbudsavis-appen

Vil I gerne vise jeres åbningstider i appen? Så skriv til os på butik@etilbudsavis.dk, så vi kan opsætte en integration.

Når vi har fået tilføjet nok åbningstider, åbner vi op for det i appen, så folk hurtigt kan finde ud af hvornår de kan besøge jeres butikker.

Vi har i øvrigt ramt over 37.000 anmeldelser af vores iOS-app med en gennemsnitsrating på 4.6/5. Det er vi glade for, og vi glæder os til at introducere nye funktioner som:


Det var alt for nu. Ha' en god dag! 👋

We support Danish Red Cross